• (224) 256-9900

Firma Hakkında

Yüzsürenler , Telefon santralleri, Analog - Dijital - IP ve Telsiz telefonları, sesli yanıt sistemleri, video konferans sistemleri, ses ve veri iletişimi, Soygun İhbar Sistemleri, Data ve Yapısal Kablolama, Anons ve Seslendirme  Sistemleri alanında her türlü montaj, servis ve teknik destek hizmetleri vermektedir.

 

Yüzsürenler; 1978 yılından  bu yana, iletişim ve haberleşme sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak Karel, Telesis, Panasonic, Ericsson-LG,Aastra, Samsung telefon santralleri Markalarının hizmetlerini Bursa ve tüm çevre illerine sunmaktadır.

Firmamız kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla, bilgilerini ve başarılarını gelişen teknolojiye ayak uydurarak her zaman geliştirmiştir.Siz değerli müşterilerimiz güveni ile önemli projelere imza atmışlardır.

 

Yüzsürenler Telekomünikasyonla ilgili faaliyetlerde ( bakım, onarım, montaj, demontaj, alım ve satım ) bulunur,haberleşme cihazları ve telefon santralleri, bakım onarımı ve servis hizmetleri, toptan ve perakende olarak müşterilerimize sunmaktadır. 

 

SON ÜRÜNLER

iPECS eMG80
 
Bir moda tasarım zengin özellikli ve düşük maliyetli iletişim çözümü Deneyimi
iPECS eMG80 optimize IP / TDM hibrid anahtarlama platformu çalışan VoIP teknolojileri benimser. IP ağları üzerinden sorunsuz bir şekilde iletişimyeteneği basit ve maliyet etkin bir şekilde verimlilik ve iPECS eMG80 üretken uygulamalara erişmek için KOBİ'ler izin mevcut hibrid teknolojileri üzerinde avantajları sunar.IPECS eMG80 IP SİSTEM
 
  • KAREL IPG-1000 IP/ HYBRİD TELEFON SANTRALİ

     

    IPG1000, Karel’in çeyrek asrı aşkın iletişim tecrübesinden süzülmüş, yeni nesil, yazılım tabanlı (softswitch), IP iletişim platformudur. 2014 yılında satışa sunulmuştur.

    16 hat kapasitesinden 64000 hat kapasitesine kadar çıkabilmektedir.

    IPG1000 sisteminin Sistem Yapısı & Yazılımsal Avantajları;

    -Sistem entegre single mode fiber optik kartı sayesinde direkt olarak fiber optik şebekenin sonlandırılmasına uygundur.

    -Sistem IPCC yapısı ile sadece Ethernet altyapısı üzerinden birbirlerine bağlanarak tek sistem yapısında büyütülebilmekte ve bu büyüme mesafeden bağımsız olarak gerçekleştirilebilmektedir.

    -Sistem, 1056 TDM ve 2000 IP hatta kadar büyüyebilmektedir. Gerekli durumlarda PC gücü arttırılarak bu kapasitenin arttırılması mümkün olabilecektir.

    -Sistem PC Sunucu gücü arttırılarak; 64000 IP hatta veya 32000 TDM ve 32000 IP hatta kadar büyüyebilmektedir.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Kimler Online

4 ziyaretçi ve Kullanıcı yok çevrimiçi

Firma Hakkında


Yüzsürenler; ... yılından  bu yana, iletişim ve haberleşme sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak Siemens Markası'nın hizmetlerini Bursa ve tüm çevre illerine sunmaktadır.

 

Devamı...

Hedeflerimiz

Misyon ve Vizyonumuz 

Müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak , zamanında teslim ettiğimiz kaliteli ürünlerimiz ve hızlı ve güvenilir hizmetlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak...

 

Devamı...

Kalite Politikamız

Firmamızın kalite politikası; ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti, teknoloji takibi, eğitim ve takım ruhu, sürekli gelişim, etik ve çevre duyarlılığı üzerine kurulmuştur. Firmamız bu kalite anlayışını her türlü üretim ve hizmet çalışmalarında özenle ve sürekli olarak uygulamaktadır.

 

Devamı...